سبزی خوراکی کاکتوس اپونتیا با نام تجاری نوپالی در مجموعه کشت و صنعت امید شهر خوزی در حال پیش تولید است.
برگ های کاکتوس دارای استفاده های ارزشمندی می باشد. هنگامی که ساقه های آن ها لطیف (10-15 سانتی متر) هستند، می توانند به عنوان سبزیجات با نام تجاری ناپولی (nopalito) برای تهیه سوپ و سالاد و خورش و از این قبیل، مورد استفاده قرار گیرند. برگ های تازه رسته آن در مدت 15 تا 30 روز به اندازه ای می رسند که قابل برداشت است. در این زمان طول برگها تقریبا 20 سانتیمتر می شود. برگهای با کیفیت خوب، آبدار و متورم هستند، به راحتی می شکنند و ترد هستند و دارای رنگ سبز براق هستند. برگها در حالت ماکزیمم رشد تا 32 سانتیمتر طول و 18 سانتیمتر عرض رشد می کنندو ضخامت انها تا 20 میلیمتر می رسد.
تاریخچه ی کوتاه از نوپال
کاکتوس خوراکی با نامهای نوپال (no-PAHles)، نوپالیتوس یا پد کاکتوس نیز شناخته میشود. این سبزی در مکزیک و دیگر کشورهای آمریکای مرکزی، بخشهایی از اروپا، خاورمیانه، هند، شمال آفریقا و استرالیا محبوب است. محبوبیت آن در ایالات متحده در حال افزایش است، جایی که می توان آن را در فروشگاه های مواد غذایی مکزیکی، بازارهای محصولات تخصصی و بازارهای کشاورزان یافت.کاکتوس در مناطقی که کاشت می گردد یک سبزی محبوب است. برگ های با عمر دو تا سه سال، برای تولید آرد و سایر محصولات استفاده می شوند و نیز از آنها برای تغذیه حیوانات استفاده می گردد. نکته جالب توجه این است که برگ هنگامی که خیلی پیر شود و بافت چوب بگیرد، بعنوان سوخت و یا حتی مصالح ساختمانی قابل استفاده خواهد بود.
گلابی تیغ دار یا نوپال چیست؟
کاکتوس اپونتیا، فیکوس ایندیکا (Opuntia ficus-indica) که معمولاً به عنوان کاکتوس گلابی تیغ دار یا نوپال شناخته می شود، یک گیاه گل نباتی دولپه ای است. متعلق به خانواده Cactaceae است و با سازگاری قابل توجه آن با آب و هوای خشک و نیمه خشک در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری کره زمین مشخص می شود. در دهه گذشته، شواهد قانع کننده ای برای پتانسیل مزایای تغذیه ای و سلامتی این کاکتوس توسط دانشمندان دانشگاهی و شرکت های خصوصی ارائه شده است. ترکیبات و مشتقات طبیعی کاکتوس شناسایی شده دارای فعالیت های بیولوژیکی مرتبط از جمله خواص ضد التهابی، آنتی اکسیدانی، هیپوگلیسمی، ضد میکروبی و محافظت کننده عصبی هستند.
آیا کاکتوس اپونتیا یک سبزی خوراکی است؟
کاکتوس هم میوه و هم سبزی است. پدهای خوراکی و آبدار (نوپالس) سبزیجات محسوب میشوند، در حالی که تولید جوانههای گل نیز آن را به میوه تبدیل میکند. پدها در تمام طول سال سبز می مانند و می توانند در هر زمانی مصرف شوند و به همین دلیل است که سبزیجات کاکتوس همیشه در دسترس هستند. با این حال، میوه های کاکتوس را فقط زمانی می توان برداشت کرد که گیاه شکوفا شود و میوه ها آن رشد کنند. این معمولا در فصل اوج رشد است (کاکتوس خوراکی در تمام طول سال در دسترس است و اوج آن در اواسط بهار و بهترین فصل از اوایل بهار تا اواخر پاییز است).
موادغذایی سبزی خوراکی کاکتوس
شرح
Nopales اصطلاحی است که برای برگ های خوراکی کاکتوس استفاده می شود که از کاکتوس گلابی تیغ دار می آید. به طور معمول یک عنصر در غذاهای مکزیکی است. نوپال بسیار مغذی است و فیبر زیادی دارد.
آن را بخر
- برگ های کاکتوس را انتخاب کنید که دارای برگ های ضخیم و یکدست هستند.
- به دنبال برگ های جامد بدون لکه های نرم، ترک خورده، چین و چروک یا کبودی باشید.
- برگ های کاکتوس را انتخاب کنید که به رنگ سبز متوسط تا تیره هستند.
- از برگهای نازک و پژمرده خودداری کنید زیرا این بدان معنی است که آنها قدیمی هستند.
سبزی خوراکی ارگانیک اپوننتیا را نگهداری کن
کاکتوس خوراکی را می توان بیش از یک هفته در یخچال نگهداری کرد البته در صورتی که محکم در پلاستیک پیچیده شود.
چرا سبزی خوراکی ارگانیک اپونتیا عالی است
- فیبر به هضم سالم کمک می کند و احساس سیری می کند. ثابت شده است که خوردن فیبر کافی باعث سلامت قلب ما نیز می شود.
- ویتامین A چشم های ما را به کار می اندازد، سیستم ایمنی بدن را قوی می کند و سلول های ما را در حال رشد نگه می دارد.
- ویتامین C سیستم ایمنی ما را قوی نگه می دارد و به بدن ما کمک می کند تا به سرعت بهبود یابد.
- پتاسیم، نوعی الکترولیت، به عضله سازی کمک می کند و قلب شما را سالم نگه می دارد.
- منیزیم به عملکرد ماهیچه ها و تولید انرژی کمک می کند.
- منگنز به سلامت استخوان ها و سیستم عصبی ما کمک می کند.